Kies jouw Flowers

De mooiste dag van je leven verdient prachtige bloemen. Kies jouw flowers uit onze collectie.

Sprookje

Tafeldecoratie is een van de drie grootste eyecatchers van de dag en streelt de ogen van gast en fanatieke fotograven en videograven. Tafeldecoraties zijn een lust voor het oog en hart en je zult geheid hier en daar de fotocamera's zien flitsen. BASMA Weddings vindt het belangrijk dat jij de inspirator bent van jouw eigen bruiloft waardoor jouw gasten jou direct kunnen herkennen in de ingetogen of juist uitgesproken tafeldecoratie.

Design

Ook hier heeft BASMA Weddings nagedacht over unieke designs. Of je nou voor vazen, kandelaren of watervalbloemen kiest, er is voor jou en je gasten altijd iets moois te beleven. De vazen zijn gemaakt van zacht en hoogwaardig glas en worden herkend door de zachte vormen. De gekozen prachtige hooggekwalificeerde bloemen trekken in een explosie van kleuren alle aandacht. Naast de vazen is het mogelijk om voor een klassieke stijl te gaan in de vorm van kandelaren met meerdere armen en indien gewenst is het mogelijk de kandelaren te leveren ano 2018. Zijn Swarovski en kristal meer jouw ding, dan heeft BASMA Weddings ook hier een prachtig design voor laten creëren.

Stijlen

Uniek kun je alleen zijn als je zelf een fanatieke dagdromer bent. BASMA Weddings heeft de kennis en kunde in huis om rozen, orchideeën, hortensia's en anjers toe te voegen aan de prachtige vazen. Voor de kandelaren kiest BASMA Weddings ervoor om deze op verzoek verder te decoreren met bloemen, parels en hoge kaarsen naar wens. Ook als je een unieke stijl in gedachten hebt, is het mogelijk om deze in de vorm van een foto met ons te delen. Onze designers gaan dan speciaal voor jou op zoek naar jouw persoonlijke creatie.

Zekerheden

Hier kan je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en te doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat ieder detail telt. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou tevreden te stellen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand gaan heel ver. Wij ontstressen door net iets meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat het totaalplaatje van je bruiloft op orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn individuen met een privé-leven, maar wij doen ons best om 24/7 bereikbaarheid te realiseren.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Je bent 1 stap verwijderd van
jouw sprookjes flowers