Kies jouw Lights

De mooiste dag van jouw leven verdient prachtige lights. Maak een keuze uit onze collectie.

Sprookje

Verlichting op de bruiloftlocatie is van essentieel belang. Het is onmogelijk om het licht niet goed te hebben afgestemd op de kleuren, de drukte, de muziek en uiteraard het bruidspaar. Ook voor de gasten moet goed nagedacht worden over het licht. Dit, omdat je met licht sfeer en emoties kunt creëren die de juiste ambiance voor de avond kunnen verzorgen. En laten we ook niet vergeten dat de gasten graag willen zien wat er te zien valt.

Design

De designs van de special effects zijn echt iets voor de moderne tijd. De zaalverhuur anno 2018 kent hoge plafonds en balustrades en dat is dan exact waar BASMA Weddings naar op zoek is geweest. BASMA Weddings is van mening dat de ruimte waar jij samen met jouw dierbaren de mooiste dag van je leven viert, optimaal benut en gevuld moet worden. De special effects worden in de meeste gevallen gebruikt bij de intrede van de zaal, bij de eerste dans of juist de laatste dans. BASMA Weddings heeft ervoor gekozen om voor hoge kwaliteit te gaan van alle producten die zij aanbiedt. Zij kan jou dan ook garanderen dat het assortiment aan vuurwerksoorten jouw hoofd kan doen tollen. Ook als er een balustrade in de zaal aanwezig is, is het mogelijk om vuurwerk in watervaleffect te realiseren. We verzorgen vuurwerk dat op de beat van de muziek afgestoken wordt, maar je kan bij BASMA Weddings ook terecht voor ronddraaiende vuurwerk. Met vuurwerk kan je bij BASMA Weddings dus letterlijk alle kanten op.

Stijlen

Naast vuurwerk is het ook mogelijk om voor een zachter karakter te gaan wat de special effects betreft. Je kan kiezen tussen romantisch hoge of lage rook, confetti in verschillende kleuren en formaten en zelfs een bellenblaasmachine die belletjes de lucht in schiet. Heb jij een andere gedachte bij special effects die BASMA Weddings nog niet opgenomen heeft in het assortiment? Dan nodigt BASMA Weddings je uit om jouw gedachtenspinsel met ons te delen. Niets is te gek, alles kan.

Zekerheden

Hier kan je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en te doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat ieder detail telt. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou tevreden te maken.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand gaan heel ver. Wij ontstressen door net iets meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat het totaalplaatje van je bruiloft op orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn individuen met een privé-leven, maar wij doen ons best om 24/7 bereikbaarheid te realiseren.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Je bent 1 stap verwijderd van
je sprookjes bride stage